A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Vízforgató és szűrőrendszer a medencékben

Blog

Manapság egyre gyakrabban találkozunk olyan emberekkel, akik saját medencét építtettek. A forró nyarak és egyre emelkedő belépőjegy árak sok embert rávesznek az otthoni medence kialakítására. A medence rendszerének megépítése nem könnyű feladat, megvalósítása szakembert kíván.

Természetesen az igényes pihenés alapfeltétele ebben az esetben a víz állandó tisztasága, melyhez szükségünk van egy megfelelő szűrőberendezésre és szivattyúra. A vízben úszkáló, vagy a felszínén található szennyeződések kiszűréséért a szűrőberendezés felel, mely feladatot csak akkor tud megfelelően ellátni, ha a kiválasztott szivattyú teljesítménye illeszkedik a medence méretéhez.

Amennyiben az év hűvösebb időszakaiban is szeretnénk használni medencénket, érdemes beszereltetni olyan szűrőt és vízforgató berendezést, melyek fűtési keringető szivattyúval rendelkeznek. Természetesen mindezen berendezések működtetéséhez áramfelvétel szükséges, tehát a rendszer kiépítéséhez szakember segítségét kell igénybe vennünk.

Ha Ön is úgy döntött, szeretne egy saját medencét, a tökéletesen működő, minőségi vízforgató és szűrőrendszer kivitelezéséért keresse tapasztalt csapatunkat!

Bemutatóterem

Bemutatóterem

VÍZGÉPÉSZETI BEMUTATÓTEREM

Széles választékkal, feltöltött árukészlettel, kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk az alábbi címen:

1039 Budapest, Batthyány u. 35/A.
(Külső-Szentendrei úton, szemben az AQUALING Medenceáruházzal)