A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Kút szivattyú

Köztudott tény, hogy az ivóvíz ára az elmúlt években több száz százalékkal emelkedett, és az is biztos, hogy e növekedés tovább fog tartani ezért nem csoda, hogy egyre többen keresik annak módját, hogy miként lehetne csökkenteni a már említett költségeket.

Mind több háztartásban ismerik fel, hogy sok esetben (pl.: kertek öntözése, házi vízellátás, a gépkocsik mosása, WC-k leöblítése, takarítás, …stb.) nem feltétlen szükséges ivóvíz tisztaságú vizet felhasználni és megfizetni. E helyzet áthidalására sokan választják a saját kút használatát vagy az esővíz összegyűjtését. Továbbá olyan helyeken, ahol még nincs kiépítve ivóvíz-hálózat, a házi vízellátás legmegbízhatóbb megoldása a kútból történő vízellátás.

A gépészetet kút mellett aknában, vagy épületen belül egy mellékhelyiségben szokás elhelyezni. Figyelembe kell venni, hogy a gépészet az IP védettségének megfelelő környezetbe kerüljön, ill. az akna vagy gépház elárasztás ellen is védett legyen.

Szárazbeépítésű szivattyúk általában a hydrofor tartály, nyomáskapcsoló és nyomásmérő óra közvetlen közelében kerülnek elhelyezésre.

A rendszerekbe érdemes vízszűrőt beépíteni, ha a víz minősége megkívánja, akkor vízkezelő egységet is. Gazdasági számítások alapján, átlagos használat esetén – mai árviszonyok mellett – a kútgépészet 1-3 év alatt megtérül.

Cégünk nem csak a megfelelő szivattyúk kiválasztásában és megvásárlásában nyújt segítséget, hanem kulcsrakész szivattyús rendszerek kivitelezését, megfelelő szervizháttérrel rendszerek karbantartását is vállalja.

Szivattyúválasztással és vásárlással kapcsolatban kérjen tanácsot itt!

Bemutatóterem

Bemutatóterem

VÍZGÉPÉSZETI BEMUTATÓTEREM

Széles választékkal, feltöltött árukészlettel, kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk az alábbi címen:

1039 Budapest, Batthyány u. 35/A.
(Külső-Szentendrei úton, szemben az AQUALING Medenceáruházzal)