A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Talajvíz és belvíz kezelése

Blog

Magyarországon rendszerint problémát okoz a talajvíz és a belvíz. Néha hiába tartjuk be a magas talajvízállásra vonatkozó figyelmeztetéseket, a gond elkerülhetetlen. De mit tehetünk, ha felmerül ez a probléma?

Szerencsére számos lehetőség közül választhatunk:

A zsomp a pince egyik sarkában kialakított, általában 40 x 40 cm-es gödör, ahol egy merülőszivattyút helyeznek el. A búvárszivattyú (merülőszivattyú) úszókapcsolóval van ellátva, így automatikusan dolgozik, és leáll, ha eltávolította a vizet. Sőt, ha megint betörne a talajvíz, már akkor kinyomja, ha megtelik a zsomp, így a helyiség nem kerül víz alá.

Másik lehetőség a búvárszivattyú alkalmazása helyett a felszíni szivattyú használata. Itt egy fontos dolgot meg kell említeni, mégpedig csak úgy indíthatjuk be, ha az első üzembe helyezés előtt teljesen feltöltjük vízzel.

A megfelelő szivattyú kiválasztását meghatározza a szivattyúzandó víz mennyisége és szennyezettsége, ezért mindenféleképpen érdemes szakember segítségét kérni.

Amennyiben a talajvíz az Ön életét is megkeseríti, forduljon hozzánk bizalommal, szolgáltatásaink között szerepel talajvíz süllyesztő és átemelő gépészetek kiépítése és forgalmazása!

Bemutatóterem

Bemutatóterem

VÍZGÉPÉSZETI BEMUTATÓTEREM

Széles választékkal, feltöltött árukészlettel, kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk az alábbi címen:

1039 Budapest, Batthyány u. 35/A.
(Külső-Szentendrei úton, szemben az AQUALING Medenceáruházzal)