A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Kertje fenntartása olcsón

Blog

A március beköszöntével hivatalosan is megérkezett a tavasz. A növények felébrednek, a fák kizöldülnek, ennek örömére pedig mi is kimerészkedünk a kertbe, hogy szemügyre vegyük azt a tél után – hiszen itt az ideje a kertfelújításnak!

Egy szép kert alapfeltétele a folyamatos gondozás, a növények rendszeres locsolása és ápolása, egy nagyobb kert azonban sok pénzbe kerülhet, ez pedig – a különböző szerszámok, szerek mellett – a rendszeres locsolásnak “köszönhető”. A növényeknek szükségük van a folyamatos vízutánpótlásra, ami szárazabb időkben még jobban megnőhet, a rendszeres, nagymennyiségű vízhasználat viszont jócskán hozzájárulhat vízszámlánk növekedéséhez.

Ennek elkerülésére az egyik legjobb megoldás egy saját kút. A földfelszínben rejlő vízkészlet egy megfelelő kút által kinyerhető és számunkra, a szükséges gépeken kívül, nem jelent plusz kiadást.

A víz feljuttatása a kútból egy megfelelő szivattyút igényel. Kútszivattyúkkal foglalkozó cégünknél megtalálhatja az Önnek megfelelő szivattyút, hogy hasznosíthassa kertjében ásott kút által termelt vizet, sőt, mi segítünk Önnek a megfelelő kút felmérésében és kifúrásában is!

Bemutatóterem

Bemutatóterem

VÍZGÉPÉSZETI BEMUTATÓTEREM

Széles választékkal, feltöltött árukészlettel, kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk az alábbi címen:

1039 Budapest, Batthyány u. 35/A.
(Külső-Szentendrei úton, szemben az AQUALING Medenceáruházzal)