A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Hova ajánlott a mélykút szivattyú?

Blog

A mélykút szivattyú a kerti szivattyúk közé tartozik. Minden olyan kút esetében bátran alkalmazható, ahol az átmérő már meghaladja a 10 cm-t. A mélykút szivattyú, ahogyan azt a neve is mutatja, akkor alkalmazható, amikor a vizet igazán mélyről kell vagy lehet csak felhozni. Ez a szivattyú akár 20 méteres mélységből is képes felszínre hozni az éltető vizet.

A mélykút szivattyúból mindenképpen olyan modellt érdemes választani, ami minőségi alapanyagokból készül, hiszen a szivattyúnak hosszú távon bírnia kell a földalatti körülményeket, erősnek és hatékonynak kell lennie. A hatékonyság mellett a biztonság is kiemelt jelentőséggel bír. A szűrők gondoskodnak arról, hogy a vízbe minél kevesebb homok, szennyeződés kerüljön, a precíz tervezés pedig a halk működést is biztosítja. Az új modellek esetében megoldott a motor túlterhelés elleni védelme, ugyanakkor könnyen és gyorsan telepíthetőek, energiatakarékosak.

Érdeklődjön legújabb modelljeinkről, és szerelje fel kertjét egy igazán hatékony segítséggel, mely leveszi a válláról az öntözés terhét!

Bemutatóterem

Bemutatóterem

VÍZGÉPÉSZETI BEMUTATÓTEREM

Széles választékkal, feltöltött árukészlettel, kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk az alábbi címen:

1039 Budapest, Batthyány u. 35/A.
(Külső-Szentendrei úton, szemben az AQUALING Medenceáruházzal)