A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Hogyan működik a nyomáskapcsoló?

Blog

Ha Ön éppen nyomáskapcsoló vásárlásán gondolkodik meglévő, vagy még éppen tervben lévő szivattyújához, az alábbi rövid összefoglalónk segítséget nyújthat a tájékozódásban.

Nyomáskapcsolót akkor használunk, hogyha szeretnénk automatizálni a szivattyú be- és kikapcsolását. A nyomáskapcsoló érzékeli a rendszerben a nyomáscsökkenést (például akkor, ha kinyitunk egy kerti csapot) és bekapcsolja a szivattyút, fordított esetben pedig kikapcsolja azt. A nyomáskapcsoló előre beállított értékekkel működik, amely az átlagos otthoni felhasználás számára épp ideális.

Nyomáskapcsoló vásárlásánál érdemes odafigyelni a kapcsoló működési nyomástartományára. Amennyiben a szivattyúnk zárónyomásának felső értéke meghaladja a nyomáskapcsoló nyomástartományának felső értékét, akkor érdemes másik kapcsoló után nézni.

Előfordulhat az is, hogy a nyomáskapcsolónkat egyedileg kell beállítanunk saját igényeinkhez szabva. Ebben az esetben segítségünkre lehet a nyomáskapcsoló kezelési útmutatója.

Amennyiben Ön számára is elsődleges szempont a minőség, bátran forduljon hozzánk termékeinkkel kapcsolatos igényeivel és kérdéseivel!

Bemutatóterem

Bemutatóterem

VÍZGÉPÉSZETI BEMUTATÓTEREM

Széles választékkal, feltöltött árukészlettel, kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk az alábbi címen:

1039 Budapest, Batthyány u. 35/A.
(Külső-Szentendrei úton, szemben az AQUALING Medenceáruházzal)