A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Hasznos információk a kerti szivattyúról

Blog

Kertjébe szeretne szivattyút vásárolni és telepíteni? Érdemes néhány főbb szempontot tisztázni azelőtt, hogy megvásárolná a kérdéses berendezést.

Amire tudnia kell válaszolni az a következő: hol fog elhelyezkedni a kerti szivattyú, hol helyezkedik el a vízszint és mennyi a kút aktuális vízhozama.

Ezek után azt is tisztáznia kell, hogy mekkora teljesítményű szivattyú az, amelyre valóban szüksége van, vagyis mekkora a kert, mennyit locsol és milyen mennyiségű vizet használ ehhez. Szükséges még a kút átmérőjét is lemérnie, illetve azt is fontos megállapítani, hogy az adott kútnak mennyi a dinamikus és a statikus vízszintje. A dinamikus az üzemi, a statikus a nyugalmi állapotot jelöli.

Ezek azok a kezdő lépések, melyeket meg kell tennie az Ön igényeinek leginkább megfelelő kerti szivattyú kiválasztása előtt.

Ha a továbbiakban is kérdések merülnének fel Önben, csak keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken és vegye igénybe segítségünket! Vásároljon tőlünk megbízható és kiváló minőségű kerti szivattyúkat!

Bemutatóterem

Bemutatóterem

VÍZGÉPÉSZETI BEMUTATÓTEREM

Széles választékkal, feltöltött árukészlettel, kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk az alábbi címen:

1039 Budapest, Batthyány u. 35/A.
(Külső-Szentendrei úton, szemben az AQUALING Medenceáruházzal)