A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Egy kút felépítése

Blog

A kútfúrások elengedhetetlen kelléke a szivattyú. Persze ez többől áll, mint egy mély lyuk kialakítása. Csak pontos számításokkal alakítható ki egy stabilan működő kútszerkezet, és az csak így tudja biztosítani a normál vízhozamot, és így nem fog nagy mértékben homokkal szennyeződni.

A kútaknát értelemszerűen a felszín alá kell elhelyezni, ebbe kerül a kútbélés cső felső része. Ezután a megfelelő mélységben egy szűrőcső következik, amely többszörösen megszűri a vizet, a körülötte lévő rést pedig szűrőkavicsokkal kell kitölteni. Fontos odafigyelni arra, hogy a talajvíz ne keveredjen a tiszta vízzel. Magát a szivattyút az üzemi vízszint alá kell helyezni, hogy a motorját a kútvíz hűtse, elkerülve a túlmelegedést. Ha profi és jól működő kutat szeretnénk, akkor egy kiváló minőségű, megbízható szivattyút vásároljunk. A szivattyút érdemes a kút elkészülte után választani, hogy méreteiben is tökéletesen illeszkedjen és így egy jól használható, kevés energiát fogyasztó kutat kaphatunk.

Amennyiben Ön is szeretne egy kiváló minőségű szivattyút a kertjébe, keressen fel minket bátran és legyen tökéletesen működő kútrendszere otthonában!

Bemutatóterem

Bemutatóterem

VÍZGÉPÉSZETI BEMUTATÓTEREM

Széles választékkal, feltöltött árukészlettel, kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk az alábbi címen:

1039 Budapest, Batthyány u. 35/A.
(Külső-Szentendrei úton, szemben az AQUALING Medenceáruházzal)