A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

A nyomásfokozás

Blog

Olyan környezetben, ahol a közcsövek által biztosított nyomás nem megfelelő, a nyomásfokozás optimális és praktikus megoldás biztosít a felhasználók számára. A nyomásfokozást biztosító rendszer műszaki kivitelezés szerint hasonlít a házi vízellátáshoz szükséges berendezések felépítéséhez és kivitelezéséhez, mivel a csővezetékbe beépített szivattyú az igényeknek megfelelően képes a nyomást növelni.

A nyomásfokozásra alkalmas szivattyú egy, vagy többfokozatú rendszer is lehet, valamint kisebb teljesítményt igénylő környezetben vízszintes tengelyű és nagyobb teljesítményt igénylő környezetben függőleges tengelyű nyomásfokozó szivattyú rendszeresítése nyújt ideális megoldást. A rendszer működése során a kimenő nyomást a hálózati nyomás és a szivattyú munkaponti nyomása együttesen biztosítja. Ennek megfelelően a szivattyú kiválasztása és a munkapont meghatározása döntő szempont a rendszer működésének beállítása és maximalizálásának tekintetében, valamint a vezérlés kiválasztása is ennek függvényében ideális.

Tekintse meg weboldalunk információit, valamint a minőségi és jól működő nyomásfokozó rendszer tervezésével és kivitelezésével kapcsolatban keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Bemutatóterem

Bemutatóterem

VÍZGÉPÉSZETI BEMUTATÓTEREM

Széles választékkal, feltöltött árukészlettel, kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk az alábbi címen:

1039 Budapest, Batthyány u. 35/A.
(Külső-Szentendrei úton, szemben az AQUALING Medenceáruházzal)