A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

A kútfúrás menete

Blog

A munkafolyamatok előkészületei során érdemes tudni, hogy mire vállalkozik. Az alábbiakban ebben nyújtunk segítséget, hogy tisztában legyen vele, milyen lépésekből is áll a kútfúrás.

A kútfúrás első lépéseként mindenképpen fontos egy tapasztalt, profi szakember kiválasztása, aki szakvizsgával rendelkezik. Cégünknél ezt már meg is találta!

A tervezés során a kút típusát át kell beszélni és figyelembe kell venni a talaj minőségét, szerkezetét és a vízrétegek elhelyezkedését is. Jó tudni, hogy a kútfúrás időtartamát jelentősen befolyásolják a talaj tulajdonságai. A talaj szerkezete, minősége úgy állapítható meg, hogy próbafúrásokat végzünk, ezáltal felderíthető a talaj és vízrétegek elhelyezkedése.  A próbaszivattyúzás során megállapítható a homokolási határ és a szivattyúzási mérték is, amit nem szabad túllépni. Végül kialakításra kerül a szűrőváz, mely a kút tisztításával áll kapcsolatban.

Ha Ön is kútfúrás mellet döntött, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, szakembereink gyorsan és hatékonyan végzik el a rájuk bízott munkát!

Bemutatóterem

Bemutatóterem

VÍZGÉPÉSZETI BEMUTATÓTEREM

Széles választékkal, feltöltött árukészlettel, kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk az alábbi címen:

1039 Budapest, Batthyány u. 35/A.
(Külső-Szentendrei úton, szemben az AQUALING Medenceáruházzal)