A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

A fúrt kutak előnyei

Blog

A fúrt kutak egyre több kertben megtalálhatóak, számos előnyük miatt egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A fúrt kút egy speciális fúróberendezéssel a földbe mélyített furatot jelent, melybe könnyedén összegyűjthetjük az esővizet, talajvizet, az alsóbb rétegekben pedig az ivóvízként is használható tiszta rétegvizet.

A kútfúrás megkezdése előtt fontos végiggondolnunk, hogy milyen célokra szeretnénk használni az így nyert vizet. A különböző igények miatt ugyanis különböző típusú vízre van szükségünk, legyen szó a kert öntözéséről, vagy akár a víz fogyasztásáról. A talajvíz kiválóan megfelel az öntözésre, amivel jelentős vízmennyiséget spórolhatunk, csökkentve ezzel a vízszámla költségeit. Háztartási célokra, mint a főzés, ivás, fürdés azonban már rétegvízre van szükségünk, melynek eléréséhez mélyebbre kell fúrnunk a kutat.

Ha Ön is szeretne fúrt kutat kertjébe és ezzel is jelentős költségeket spórolni a vízszámláin, keressen fel minket minőségi és precíz kútfúrási munkálatokért! Kútfúrással kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Bemutatóterem

Bemutatóterem

VÍZGÉPÉSZETI BEMUTATÓTEREM

Széles választékkal, feltöltött árukészlettel, kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk az alábbi címen:

1039 Budapest, Batthyány u. 35/A.
(Külső-Szentendrei úton, szemben az AQUALING Medenceáruházzal)