A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

A családi medence modernizálása

Blog

A nyilvános fürdőknek és uszodáknak számtalan jogszabálynak kell megfelelniük a medencék tisztántartását és vizének keringetését illetően. Ezek az elvárások nem csak a modern kor, hanem a higiéniát és a szakszerű, egyszerű működést is elősegítik. Miért ne várnánk kell az otthoni úszómedencénktől is a modern uszodatechnikát?

A mai kor uszodatechnikájának egyik fő vívmánya a vízkeringetés. Amíg régen a medencéket felöltötték, majd leengedték bizonyos idő eltelte után, addig manapság már a modern vízkeringető szivattyúknak köszönhetően a víz folyamatosan forog, utántölt és cserélődik. Emellett az időjárás viszontagságait kikerülve lehetőség van olyan szivattyúk és berendezések beépítésére is, amely már a víz megfelelő hőfokon tartásáról is gondoskodik. Természetesen további uszodatechnikai extrák is beszerezhetők, az áramoltatóktól a szennyeződés szűrökig.

Cégünk szakemberei uszodatechnikát érintő tevékenységekben is jártasak, így ha családi medencét készül építeni, vagy a régit modernizálná, bátran keressen fel minket!

Bemutatóterem

Bemutatóterem

VÍZGÉPÉSZETI BEMUTATÓTEREM

Széles választékkal, feltöltött árukészlettel, kényelmes parkolási lehetőséggel várjuk az alábbi címen:

1039 Budapest, Batthyány u. 35/A.
(Külső-Szentendrei úton, szemben az AQUALING Medenceáruházzal)